Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe B

Champions League

I aften sparkes den nye Champions League-sæson i gang, og i gruppe B tørner Panathinaikos og Inter sammen, mens Werder Bremen tager imod Anorthosis fra Cypern. Vi bringer en optakt til de to kampe.

Panathinaikos – Inter

Begge klubber har spillet to kampe i deres hjemlige liga, og er begge sluppet fint fra det. Panathinaikos har åbnet med en sejr og et nederlag, og sejrede i weekenden 3-0 over Panthrakikos Komotini. Inter, der har fået ny træner i karismatiske José Mourinho, er lagt ud med en uafgjort kamp samt en sejr i Serie A. Efter uafgjort i sæsondebuten hentede de forsvarende mestre deres første sejr i weekenden, da det blev til 2-1 over Catania.

I de seneste sæsoner har Inters succes internationalt været begrænset, men med ny manager og forstærkninger som Mancini og Ricardo Quaresma, er der på ny sat forventninger om et godt resultat i den prestigefyldte turnering. Inter er favoritter til at snuppe gruppens førsteplads, men må ikke føle sig for sikre. Hvis Panathinaikos skal sikre sig videre avancement, er det sandsynligvis på eget græs, at de fleste point skal hentes.

Panathinaikos, der har forstærket sig med den brasilianske midtbanespiller Gilberto Silva fra Arsenal, har flere kampe i benene, da de allerede indtrådte i 2. kvalifikationsrunde, hvor de sendte Dinamo Tbilisi ud med samlet 3-0. Derefter mødte Sparta Prag samme skæbne, da grækerne vandt 3-1 samlet. Om de ekstra kampe er en fordel eller en ulempe er svært at sige.

Forventede startopstillinger:

Panathinaikos:

Galinovic

Mattos – Ninis – Goumas – Souza

Salpingidis – Gilberto Silva – Gabriel – Simao

Ivanschitz – Spyropoulos

Inter:

Julio Cesar

Maicon – Gordoba – Materazzi – Maxwell

Zanetti – Cambiasso – Muntari

Quaresma – Ibrahimovic – Mancini

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det er altid svært at spille mod de græske hold på udebane, og dette bliver næppe en undtagelse for Inter. Atmosfæren på stadion og Panathinaikos’ motivation kan give Inter problemer, men José Mourinho råder over en langt bedre trup og Inter er uden tvivl favoritter. Derfor tror vi på en smal Inter-sejr på 1-0.

______________________________________________________________________________

SV Werder Bremen – Anorthorsis Famagusta FC

Det er en gammel kending og så en kæmpe sensation, der i aften mødes her i gruppe A. Werder Bremen kender alle som et fremragende fodboldhold, men Anorthosis fra Cypern må regnes som et noget mere fremmed bekendtskab. Cyprioterne har dog virkelig kæmpet for deres deltagelse i Champions League helt fra allerførste kvalifikationsrunde af, ved at slå langt mere navnkundige modstandere som Rapid Wien og Olympiakos ud, og nu står lilleputterne altså overraskende i selve turneringen. Modstanderen, Werder Bremen, behøver næppe nogen introduktion. Tyskerne spiller fremragende fodbold og kom som nummer to i Bundesligaen sidste sæson direkte ind i turneringen. Formen har dog været skrantende i starten af denne sæson, hvor de første fire kampe i den bedste tyske række har ført til én sejr, to uafgjorte og et nederlag.

Forventede startopstillinger:

Werder Bremen:

Wiese

Fritz – Mertesacker – Naldo – Boenisch

Baumann

Frings – Jensen

Diego

Rosenberg – Pizarro

Anathorsis:

Beqaj

Theodotou – Katsavakis – Dellas – Konstantinou – Leiwakabes

Costa – Laban – Sarbon – Bardon

Sosin

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Anorthosis har gjort det flot ved at nå hertil. Og selvom de slog både Rapid Wien og Olympiakos i kvalifikationen, så har de nok stadig overraskelsesmomentet i baghånden og vil uden tvivl stadig blive undervurderet. Men Werder Bremen er et klassemandskab, hvad der simpelthen burde være udslagsgivende. Vi tror på 3-1 til Werder Bremen.

Skrevet af Philip Blüdnikow og Pernille NielsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu