Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe A

Champions League

I aften sparkes den nye Champions League-sæson i gang, og i gruppe A skal sidste års finalister, Chelsea, op imod franske Bordeaux, mens Roma på hjemmebane møder CFR Cluj. Vi bringer en optakt til de to kampe.

AS Roma – CFR Cluj

Det altid dygtige Roma-hold møder i aften en debutant i Champions League, når rumænske CFR Cluj kommer til Stadio Olimpico. Men det østeuroæiske holds entré i turneringen har efterhånden været ventet over en årrække, for da rigmanden, Árpád Pászkány, i 2002 overtog sponsoratet af klubben, var det startskuddet til en kæmpe kapitalindsprøjtning og nye spillere. Klubben rykkede med det samme fra tredje række op i den bedste og vandt så i sidste sæson sit første mesterskab. Man må dog spørge sig selv, hvad der samler blandt andre tre brasilianske, fire portugisiske og hele seks argentinske spillere hos østeuropæiske CFR Cluj andet end deres egen pengepung.

Værterne fra AS Roma har i de seneste sæsoner under Luciano Spallettis ledelse solidt arbejdet sig op som værende nummer to i Italien efter Inter Milan, og de spiller oven i købet ganske seværdig fodbold. Efter at være røget ud i kvartfinalen til Manchester United de seneste sæsoner vil Spallettis dygtige mandskab i år sigte mod semifinalen.

Forventede startopstillinger:

AS Roma:

Doni

Cassetti – Pannuci – Mexes – Riise

Pizarro – Brighi

Taddei – Aquilani – Baptista

Totti

CFR Cluj:

Stancioiu

Tony – Cadu – Galiassi – Panin

Culio – Dani – Muresan – Peralta

Trica

Koné

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Cluj vil nok give Roma mere kamp til stregen, end mange ellers troede, at det ukendte hold ville. Men Roma burde være gode nok til at slå rumænerne hjemme i Olimpico-heksekedlen. Vi tror på, at Roma hiver en sejr på 2-1 hjem.

______________________________________________________________________________

Chelsea FC – Bordeaux

I aften starter denne sæson af Champions League for Chelsea FC, når de møder franske Bordeaux. Parterne vil uden tvivl være tændte og vise tænder fra første fløjt, når Stamford Bridge i London danner rammerne for opgøret.

Sidste års finalister, Chelsea FC, har henover sommeren haft gang i svingdøren, hvorfor man håber, det kan udmunde i flere trofæer i denne sæson. Holdets nye manager, Luiz Felipe Scolari, skal føre holdet til tops.

Udeholdet Bordeaux vil uden at blinke med øjnene være underdogs, og det kræver en præstation udover det sædvanlige, hvis de skal hive en sejr hjem i London. Chelsea er endnu ubesejrede i liga-sammenhæng i denne sæson, mens franskmændene ikke har været nær så stabile i Le Championnat.

“Vores kendskab til Bordeaux er ikke prangende. Vi har set en række videobånd med deres kampe, samt fået en række informationer fra andre mennesker, med et bredere kendskab. De mener, vi skal være forsigtige, specielt i vores første opgør,” siger Felipe Scolari ifølge Goal.com.

Forventede startopstillinger:

Chelsea FC:

Cech

A Cole – Carvalho – Terry – Bosingwa

Mikel – Deco – Ballack – Lampard – J Cole

Anelka

Bordeaux:

Ramé

Placente – Diawara – Henrique – Chalmé

Diarra

Wendel – Gouffran – Gourcuff

Cavenaghi – Chamakh

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi må forvente os, at hjemmeholdet Chelsea vil have det store overtag starten af kampen. Bordeaux skal bestemt ikke undervurderes, da de også har et glimrende hold, men Chelsea bør være i stand til at vinde kampen. Vi tror på en 2-1-sejr til London-klubben.

Skrevet af Philip Blüdnikow og Casper Lohse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu