Наши партнеры

MenuChampions League-finalen flyttes i 2009

Champions League

Ifølge mange kilder skulle UEFA’s mange medlemmer være enige om, at flytte Champions League-finalen fra en onsdag til en lørdag. Dette skal ske fra 2009.

I de seneste mange år har Champions League-finalen været spillet en onsdag i maj måned. Dette bliver dog lavet om fra 2009, da UEFA’s topmænd, ifølge mange kilder, skulle være enige om, at finalen fremover skal spilles på en lørdag. Dette har længe været et ønske for UEFA’s formand, Michel Platini, og nu ser hans ønske ud til at gå i opfyldelse.

Samtidig blev en ny regel indenfor Champions League-kvalifikationen også vedtaget. Fra 2009 vil de store nationer have flere faste deltagere, men samtidig bliver det også sværere for dem, at få fire hold igennem til den største og mest prestigefyldte klubturnering, hvilket også åbner op for, at flere mesterhold fra de mindre europæiske lande kommer med til i turneringen.

Det første stadion, der får fornøjelsen af, at der bliver spillet en Champions League-finale om lørdagen, er det Olympiske Stadion i Rom.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu