Наши партнеры

MenuCeltic hev en smal sejr hjem

Champions League

Benfica forsøgte sig med det hurtige kombinationsspil mod Celtic, men det lykkedes ikke for portugiserne, der måtte tage hjem til Portugal med et nederlag i bagagen.

Ganske som ventet startede begge hold meget forsigtigt, og ville ikke risikere noget. Efter lidt tid åbnede holdene dog op, og begge hold kom til en del afslutninger, og det blev en meget intens kamp. Benfica fik et frispark kort udenfor feltet, Rui Costa skulle tage sparket, men han formåede ikke at vise vanlig skarphed i skuddet.

I første halvlegs overtid lykkedes det for skotterne, at bringe sig i front på mål af Aidan McGeady. McGeady skød fra distancen, og han kunne kort efter se bolden ligge i Benfica-målet til 1-0.

I anden halvleg trak Celtic sig tilbage på banen, det lykkedes dog trods dette, at komme frem til få chancer, som ikke førte til noget. Med blot fem minutter tilbage af opgøret begik Augustin Binya Gilles et yderst groft frispark, da han stemplede en Celtic-spiller helt oppe på skinnebenet. Kampens dommer, Martin Hansson, var ikke i tvivl om, hvad dette skulle koste, og præsenterede omgående Augustin Binya Gilles for det røde kort. Kampen endte 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu