Наши партнеры

MenuCasillas nyder åben top

Spansk fodbold

Iker Casillas tror på at Real Madrid har alle chancer for at vinde den spanske liga i år og nyder det faktum, at ligaen i år stadig er helt åben, med flere bud om titlen.

På denne tid sidste år, var mesterskabet så godt som afgjort, med FC Barcelona som værende vinder, men det forholder sig anderledes i denne sæson. Fire hold er med i toppen, nu hvor ligaen går ind i sin afgørende periode med kun ti kampe tilbage.

Den spanske landsholdsmålmand Casillas, tror på at Fabio Capellos mandskab ikke må opgive håbet om at indhente deres arvefjender fra FC Barcelona, der lige nu indtager førstepladsen i ligaen.

Efter en sejr mod Celta Vigo i weekenden, der dog ikke imponerede nogen, er Real Madrid kun 5 point efter Barca.

”Vi er stadig stærke bejlere til titlen,” sagde Casillas til AS. ”Barcelona opgiver ikke kampen, og det vil vi heller ikke”. ”Vi kan dog ikke tillade os selv at lave flere fejl, end vi allerede har gjort. Vi skal vinde de resterende ti kampe”.

De traditionelle bejlere til titlen Barca og Real Madrid, har i denne sæson ikke været dominerende som de plejer, og derfor er både Sevilla og Valencia stadig med i kampen om mesterskabet. Alle fire klubber har haft deres chancer for at trække afgørende fra de andre hold, men ingen af holdene har været i stand til at vinde mange kampe i træk når det gjaldt.

”Jeg synes det er en utrolig tæt afslutning, det er meget mere spændende end normalt”. ”Der er nu fire konkurrenter til titlen i stedet for de normale to”.Kommentér

En kommentar til “Casillas nyder åben top

  1. Mikkel Lasson siger:

    Det er da også dejligt, at der er så tæt kamp i toppen. Det er altid dejligt. Det samme sker i Tyskland, hvor bunden også er tæt. Det er det, der er sjovt ved fodbold. Holdene skal præstere hver gang, ellers kan de, risikere at miste mesterskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu