Наши партнеры

MenuCapello: Ledelsen løj for mig

Spansk fodbold

Den tidligere Real Madrid-træner Fabio Capello, der modtog en fyreseddel efter sin mesterskabstriumf, afslører i dag, at det var ledelsen, der traf beslutningen om at sætte Beckham af holdet.

Den populære midtbaneprofil David Beckham blev i januar måned sat af Real Madrids hold, efter at det stod klart, at han ville forlade kongeklubben til fordel for L.A. Galaxy. Der skulle dog ikke gå lang tid, før Beckham atter var på holdet, hvor han viste sit store engagement og gode spil.

Denne forkerte beslutning, var absolut ikke noget, som bestyrelsen var stolte af, derfor valgte de ifølge den daværende Real-træner, Fabio Capello, at skyde skylden på ham.

”Beslutningen blev taget, fordi klubledelsen sagde, at han havde forhandlet med dem, efter han allerede havde indgået en kontrakt med Los Angeles. De mente ikke, at de kunne regne med en spiller, der ikke skulle blive i klubben, udtalte Capello til den store spanske avis, Marca.

Det var dog Capello, der i sin tid fortalte til pressen, at holdets engelske stjernespiller havde spillet sin sidste kamp, men til denne udtagelse forsvarer Capello sig således:

“Når jeg arbejder, har jeg altid klubtrøjen på og forsvarer klubben på alle tænkelige måder,” forklarede Capello.

Capello valgte dog at tage Beckham til nåde, og englænderen skulle vise sig at have en stor andel i kongeklubbens spanske mesterskab, men to uger efter den store triumf blev Capello fyret.

“Mijatovic løj for mig og Franco Baldini (assisterende træner. red), som havde et rigtig godt tilbud fra en anden klub. Han sagde: du bliver her, vi skal alle blive her. Jeg hørte aldrig noget fra Calderon. Han ringede aldrig til mig. Jeg synes, at jeg fortjente mere respekt fra en som hentede mig i Italien, en som jeg hjalp til at vinde valget og til at have succes som præsident,” lød det fra Capello.Kommentér

En kommentar til “Capello: Ledelsen løj for mig

  1. saaby dk siger:

    Han lyder som en lidt bitter mand. Men det han siger kan selvfølgelig godt være sandt, men han lyder som en meget bitter mand.

    Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor alle trænere der er blevet fyret skal svine den klub til, de burde bare acceptere det, og komme videre, og fokusere på at skaffe et nyt job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu