Наши партнеры

MenuCapello i tvivl om Kaká-transfer

Spansk fodbold

Real Madrid-træner Fabio Capello tror ikke på, at Kaká kommer til Spanien, da Milan-præsident Silvio Berlusconi ikke vil slippe ham.

Real Madrid er mange gange blevet sat i forbindelse med Milans Kaká, men Capello tror ikke på, at Real Madrid formår at hente den brasilianske troldmand til klubben.

“At købe Kaká er en drøm, der ikke kan gå i opfyldelse, når man kender Berlusconi. Han ønsker at gøre Milan til verdens bedste hold, og til det behøver han Kaká,” sagde Capello til AS.

“Førhen var Maldini Milans hovedperson, nu er det Kaká.”

Selvom Capello hjemførte det spanske mesterskab til Real Madrid for første gang i fire år, så vil klubben fyre italieneren. Det er noget fans udenfor Spanien ikke forstår.

Den tidligere Juventus-, Milan- og Roma-træner tror, han ved, hvorfor han ikke har vundet alle folks hjerter. Det er noget dybt begravet i den spanske fodboldkultur.

“Den spanske fodboldfilosofi er mange korte afleveringer og mange berøringer, modsat Italien,” fastlog Capello.

“De kritiserede mig for at spille defensivt fodbold, men det var ikke det, jeg spillede. De sagde jeg spillede med seks forsvarsspillere, men alle dem, der kender mig, ved at det ikke er tilfældet.”

“Vi angreb med forskellige spillere modsat andre hold, som siger, at de spiller 4-2-3-1. De hold spiller nærmest 9-1.”

“Da jeg ankom til Madrid, gik vi en svær tid i møde. Det var tre år siden, de (klubben, red.) sidst vandt en titel, og det gjorde ondt.”

“Folk værdsatte det arbejde vi lavede, og det viste de i deres jubel, da vi vandt mesterskabet.”

“Jeg er meget glad og stolt fordi holdet forstod, at de blev nødt til at kæmpe for klubben. Vi gik igennem nogle svære tider, men vi kom igennem dem. Vi fik også megen kritik, men vi sluttede flot,” sluttede Capello, som snart kan være fortid i Real Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu