Наши партнеры

MenuCapello godkendt som engelsk landstræner

Engelsk fodbold

Der har været mange rygter om, hvem der skulle være efterfølgeren af Steve McClaren som engelsk landstræner. Nu ser det ud til at være afgjort, da det engelske fodboldforbund, FA, i går har meddelt på deres hjemmeside, at Fabio Capello er godkendt.

FA har siden fyringen af Steve McClaren ovenpå den kiksede kvalifikation til næste års EM-slutrunde, ledt efter en kompetent afløser. Først var det ventet, at Mourinho ville løbe med posten, men eftersom han i den forgangne uge afviste tilbuddet, er Fabio Capello blevet favorit.

I går blev det så blevet bekræftet af det engelske fodboldforbund, FA, at de har godkendt en ansættelse af den italienske træner, og kun enkelte ting i kontrakten mangler før den tidligere Real Madrid-træner kan blive præsenteret.

”Fodboldforbundets bestyrelse har i dag (torsdag, red.) godkendt Capellos ansættelse som engelsk landstræner på betingelse af en succesfuld udgang på de sidste kontraktforhandlinger. Disse vil fortsætte i morgen (i dag, red.),” sagde FA-talsmanden Adrian Bevington til www.thefa.com

På pressemødet fortalte talsmanden yderligere, at der vil komme mere information om en mulig præsentation fredag, da forbundet vil komme med en opdatering i løbet af fredagen, da der stadig mangler at falde et par detaljer på plads.

”Forståeligt, på dette tidspunkt, er det ikke muligt at bekræfte nogle medie-aktiviteter, som måske vil tage sted. Vi vil komme med en opdatering i morgen (i dag, red.),” lød det videre fra Adrian Bevington.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu