Наши партнеры

MenuCapello fortsætter sin Real-kritik

Spansk fodbold

Den tidligere Real Madrid-træner, Fabio Capello, kritisere nu atter klubben. Denne gang hagler hans kritik ned over Reals mange indkøb og dårlige planlægning.

Fabio Capello gjorde det for mange uventede, da han førte Real Madrid til den første store triumf i hele fire år, trods dette blev italieneren fyret, da klubbens ledelse mente, at han ikke fik sit spil til at være underholdende nok.

Capello har tidligere været ude med riven og udtalt, at det var ledelsen, der bænkede David Beckham og ikke ham. I dag sender han mere kritik mod Madrid, da han mener, at klubben ikke håndterer spillerindkøb godt nok.

Han mener, at hovedstadsklubben henter spillere til klubben for sent, hvilket resulterer i, at de ikke kan nå at blive spillet ordentlig ind på holdet, før sæsonstart. Denne metode har de fortsat ved dette transfervindue, da de i går hentede både Arjen Robben og Gabriel Heinze blot få dage før ligaen sparkes i gang.

”Jeg mener at vi udførte et mirakel ved at skabe det hold, som vi gjorde,” lød det fra den 61-årige træner til den spanske avis Marca.

”Du kan ikke begynde at planlægge et hold i juli, men det samme sker i år. Jeg har sagt det før, men man er nødt til at begynde spillerindkøbene i maj. Vi havde alting planlagt, men de (klubben, red.) ville ikke købe,” røbede Capello.

Derudover mener Capello også, at Real Madrid-ledelsen venter med at købe spillerne til de er allerdyrest, og han er ikke sen til at nævne navne og beløb.

”Vi havde Christian Chivu for 45 millioner kroner, og yderligere 25 millioner til spilleren, i april, men de sagde, at de ikke ville have flere spillere fra den italienske liga,” fortalte Capello og fortsatte sin kritik.

”Vi kunne have skrevet med Pato for 15 millioner for otte måneder siden, men klubben mente han var for ung, og han endte som bekendt med at skifte til Milan for 150 millioner,” sluttede den yderst prisbevidste træner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu