Наши партнеры

MenuCapello fortsætter i Real Madrid

Spansk fodbold

Sådan lyder udmeldingen for Real Madrids bestyrelse som stadigvæk har fuld tillid til Fabio Capello, det udtalte de her til aften.

Meget tyder på at Reals bestyrelse er enige, om at italieneren er den eneste, som kan føre Real Madrid gennem den ønskede udrensning. Real Madrids bestyrelse erkender, at det er en stor opgave at få ryddet op efter de forgangne præsidenter, men man er fortsat optimistisk i forhold til at vinde titler i denne sæson.

“Vi har fuldstændig tillid til ham. Bestyrelsen besluttede enstemmigt at bakke Capello op. Han er den rigtige mand til at føre klubben gennem den forestående renovation,” sagde Miguel Ángel Arroyo, talsmanden for bestyrelsen på pressemødet her til aften, hvor Capello ikke selv var til stede.

Bestyrelsen bakkede i øvrigt også fuldt op om salget af Ronaldo og Capellos beslutning om i øjeblikket at hold David Beckham helt ude af truppen.

Pedja Mijatovic afviste på det kraftigste, at Ronaldo var blevet smidt ud af klubben, men derimod var nået til en fælles aftale om hans afgang.

Med hensyn til Antonio Cassano gjorde Pedja Mijatovic klart, at situationen var en anden, idet den italienske angriber havde sagt nogle nedværdigende ord over for Capello i de andre spilleres påhør og derfor har man truffet de nødvendige foranstaltninger for at bevare deres disciplinen i truppen.

Ifølge Mijatovic, skulle Reals tilhængere heller ikke regne med at se Beckham og Cassano få spilletid, idet man nu vil satse på klubbens unge spillere og give dem chancen for at spille sig til ind på førsteholdet.

Sportsdirektøren kunne iøvrigt fortælle, at man er i fuld gang med at forberede den kommende sæson, men fastholdt at denne sæson også er særdeles vigtig. Derfor havde han også stor forståelse for, at spillerne kunne føle sig pressede, idet de ikke har vundet titler i mange år og fordi de ikke kender deres fremtidsudsigter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu