Наши партнеры

MenuCapello afviser frygt for Bernabeu

Spansk fodbold

Englands landstræner Fabio Capello, har ingen problemer med at skulle afvikle den planlagte venskabskamp mod Spanien på Real Madrids hjemmebane Bernabeu.

De store europæiske fodboldnationer, Spanien og England, planlægger at afvikle en venskabskamp i februar næste år, men England har sat en betingelse, nemlig at de ikke vil spille kampen på Bernabeu, hvor en række af de engelske spillere for fire år siden blev udsat for racisme.

Der er tilsyneladende sket en misforståelse hos Englands kommunikationschef Adrian Bevington, som i går gav udtryk for, at det var landstræneren Fabio Capello, som var hovedaktør omkring denne betingelse, men det afviser italieneren i dag.

”Det er en fejl af kommunikationschefen. Jeg ved ikke hvorfor mit navn optrådte i det,” fortæller Fabio Capello til Marca.

”Hvorfor skulle jeg ikke ønske at spille på Bernabeu? Det er mit hjem. Alle ved, at jeg elsker Spanien. Jeg har et hus i Marbella og jeg elsker Madrid, en fantastisk by, hvor jeg var i to uforglemmelige år,” siger han.

Det spanske fodboldforbund afviser, at de vil lade gæsterne bestemme, hvilket stadion, der skal danne rammen.

”Der er intet aftalt med det engelske fodboldforbund. Hvis vi laver en aftale, vil kampen blive spillet der, hvor det passer det spanske forbund,” fortæller forbundets talsmand Jorge Carretero, som i samme forbindelse beskriver tilskuerne på Bernabeu som fremragende.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu