Наши партнеры

MenuCannavaro: Jeg bliver i Real Madrid

Spansk fodbold

Fabio Cannavaro nedtoner nu de mange rygter omkring hans fremtid. Cannavaro understreger, at han bliver i den spanske storklub.

Forventningerne var meget høje, da den rutinerede italiener tiltrådte hos hovedstadsklubben efter sidste års VM-triumf, trods et mesterskab i klubben, har der floreret massevis af rygter omkrig Cannavaros fremtid i kongeklubben. Men de mange rygter om et skifte tilbage til Italien afviser hovedpersonen nu blankt.

”Der florerer mange historier i Italien om, at jeg kommer hjem, men det passer ikke. Jeg har altid sagt, at jeg er tilfreds i Spanien og hos Real Madrid, og klubben har ikke sagt, at de vil sælge mig. Jeg er overbevist om, at jeg bliver hos Real,” fortalte italieneren, som samtidig afviser, at Capellos fyring får ham til at forlade klubben.

”Jeg har trænet under Capello i tre år, og han har lært mig en masse, men jeg underskrev en treårig aftale med Real Madrid og ikke med Capello,” forklarede Cannavaro.

Cannavaro har i dette transfervindue kunne sige farvel til Ivan Helguera, Francisco Pavon samt Raul Bravo, mens han har kunnet sige goddag til Pepe og Christoph Metzelder, som kommer fra henholdsvis Porto og Borussia Dortmund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu