Наши партнеры

MenuCañizares: Valencia mit sidste kapitel

Spansk fodbold

Valencias spanske keeper, Santiago Cañizares, vil formodentlig stoppe sin karriere og smide handskerne på hylden, efter hans træner Ronald Koeman, den anden dag fortalte ham, at han ingen fremtid havde i klubben.

Lørdagens 0-3-nederlag til Barcelona har tydeligvis haft sin effekt på træneren, da han intet mindre har givet tre af de mere erfarne og ældre spillere sparket. Først stod målmanden Santiago Cañizares for skud, samt midtbanespillerne David Albelda og Miguel Angel Angulo.

Selvom Cañizares karriere blandt andet ført til 46 landskampe for Spanien, 299 kampe for Valencia og 41 kampe for Real Madrid. Så har hollænderens beslutning åbenbart haft stor betydning på ham, at selv hans succesfulde karriere intet har at sige, og derfor har han svært ved at se Valencia som det sidste kapitel:

“Den anden dag sagde jeg, at det var 99 procent sikkert, at jeg ville stoppe i Valencia, og det er mest sandsynligt, at den sidste trøje, jeg kommer til at bære, var Valencias, siden det er, hvad klubben har besluttet,” udtalte Cañizares.

Han fik besked om Koemans beslutning under en samtale med træneren i tirsdags, der samtidig var den dag, da Canizares blev 38 år gammel. Cañizares er dog selv godt klar over, hvor mange lys han nu har pustet ud:

“Weekendens kamp mod FC Barcelona var nok den sidste i min karriere. Hvem vil hente en målmand, der er 38 år gammel,” udtalte Cañizares, ifølge den spanske avis Marca.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu