Наши партнеры

MenuCampbell øjner landsholdscomeback

Engelsk fodbold

Sol Campbell overvejer at genoptage sin rolle som forsvarsmur for det engelske landshold. Grundet skader kan Campball få chancen for at vende tilbage til landsholdet, for en kort stund.

Sol Campbell kan være på vej tilbage på landsholdet, eftersom den engelske landsholdstræner Steve McClaren står i forsvarsproblemer, når mandskabet skal møde Tyskland i en venskabskamp den 22. august.

McClaren må se bort fra den engelske anfører John Terry, Ledley King og Jonathan Woodgate, samt Jamie Carragher der har valgt at stoppe. Derfor har McClaren udtaget Rio Ferdinand.

Sol Campbell stoppede på det engelske landshold i juni måned 2006, da han kom på banen i stedet for Ferdinand i 2-2-kampen mod Sverige.

”Jeg er begejstret,” sagde Campbell til BBC Radio 5 Live, da radiostationen spurgte ham om rygtet til hans tilbagekomst til landsholdet.

”Hvis der er hold i det vil jeg gribe chancen. En enkelt kamp ville være godt, mens 15 kampe ville være fantastisk. Det er sådan jeg ser på det.”

”Jeg spillede i lang tid for mig land. Jeg spillede nogle fantastiske kampe i denne tid. Selvfølgelig vil jeg elske at få chancen igen. Vi må vente og se hvad der sker,” sluttede Campbell til BBC Radio 5 Live.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu