Наши партнеры

MenuCalderon roser Real Madrids fans

Spansk fodbold

Real Madrid præsident Ramon Calderon var henrykt over den måde som klubbens fans bakkede hans hold op, efter at holdet fik vendt 0-1 til 3-2 mod Sevilla.

“Vi så en fremragende fodboldkamp med alle de nødvendige ingredienser: spænding, mål og gode indsatser,” sagde Calderón til klubbens officielle hjemmeside

“Vi vandt igen. Vi er på andenpladsen, og det er ikke sket i fire år, at vi kunne se os selv med en chance for at vinde mesterskabet.”

“Vi kom igen fra deres første mål, og lavede en fremragende comeback, hvor vi kom foran med to. Det var på grund af vores hold, men også på grund af vores fans, som jeg vil give et stort, fedt 10-tal.”

“Det var ret imponerende at se, hvordan de hoppede, råbte og støttede holdet, som har brug for det nu. En stor del af denne sejr skylder vi fansene.”

“Denne sejr blev opnået imod hårde, hurtige og selvsikre modstandere. Vi vidste, de ville få os til at lide, men i sidste ende scorede vi tre mål imod dem. Nu skal vi bare blive ved med at nyde at vinde.”

“Hvis vi bliver ved med at vinde, kan vi meget vel ende med at løfte trofæet. Vi er i en meget privilegeret position,” sluttede præsidenten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu