Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Caldéron mistænkes for fusk - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuCaldéron mistænkes for fusk

Spansk fodbold

Real Madrid-præsidenten, Ramón Caldéron, mistænkes for at have fusket ved en afstemning den 7. december sidste år, hvor der blev afholdt en generalforsamling.

Real Madrids præsident, Ramón Caldéron, er i dagens udgave af den spanske avis, Marca, blevet mistænkt for at have fusket sig til et resultat ved en afstemning sidste år. Præsidenten fik dengang ved en generalforsamling et lille flertal for at godkende sidste års og det igangværende budget.

Marca har sat navne på ti personer, som ikke var stemmeberettigede ved afstemningen, men alligevel fik lov at afgive deres stemme. Derfor bliver der nu spekuleret i, om Caldéron havde manipuleret afstemningen. Det bliver dog afvist på det groveste af præsidenten selv.

Efter rygterne har Caldéron indkaldt til et pressemøde, som vil blive afholdt på Santiago Bernabeu i aften klokken 19.30.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu