Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Calderon lover guld og grønne skove - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuCalderon lover guld og grønne skove

Spansk fodbold

I 2006 tiltrådte en ny præsident ved navn Ramon Calderon i Real Madrid. Han har op til flere gange lovet guld og grønne skove, men ét er at love ting, noget andet er at gøre det.

Cristiano Ronaldo, Kaka, Cesc Fabregas og Arjen Robben er alle blevet lovet til Kongeklubben, men kun sidstnævnte er hentet. Fejl Calderon burde have lært af.

Tilsyneladende går han alligevel ud og lover flere klassespillere, dog uden at sætte navn på denne gang.

“Der vil komme en to-tre klassespillere, som vil skabe store forventninger hos fansene. Vi regner med at kunne præsentere dem allerede i juni,” røber Calderon til Radio Marca.

Om de kommer, og hvem det er, vides endnu ikke. Dog har Ramon Calderon ikke haft det store held med at hente de andre lovede spillere på trods af flere forsøg. I sommer var der en magtkamp mellem Manchester United og Real Madrid om Cristiano Ronaldo, men Ronaldo endte med at blive i England.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu