Наши партнеры

MenuBundesligaen tættere end nogensinde før

Tysk fodbold

Lige nu ligger Hertha Berlin på førstepladsen i Bundesligaen, men holdet har kun fire point ned til rækkens femteplads, hvilket giver den tætteste stilling siden 1995.

Hertha Berlin overtog med lørdagens 2-1-sejr på hjemmebane over Bayern München førstepladsen i Bundesligaen, men holdet har ikke meget luft til de øvrige tophold. Blot fire point efter ligger Leverkusen på femtepladsen, og det er det tætteste i Bundesligaen siden 1995, hvor tre-pointsreglen blev indført i de tyske ligaer.

Historisk set har Hertha Berlin de største muligheder for at hente mesterskabet hjem, da 71 procent af de hold, der har ført ligaen efter tyve spillerunder, også har stået med pokalen mellem hænderne efter den sidste spillerunde. Desuden kan hovedstadsklubben også kigge på Kaiserslauterns overraskende mesterskab tilbage i 1991, hvor klubben overtog førstepladsen efter en 2-1-sejr over Bayern München, hvilket Hertha Berlin gjorde i lørdags.

Dog har Hertha Berlin hentet de fleste af deres point på hjemmebanen i Berlin, hvor holdet har vundet de seneste otte opgør. Holdet kan dog ikke se frem til mange hjemmekampe i de resterende 14 opgør. Her skal hovedstadsklubben kun spille seks hjemmekampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu