Наши партнеры

MenuBundbrag endte med pointdeling

Dansk fodbold

Bundholdene AC Horsens og Esbjerg krydsede i dag klinger i bundkampen, hvor tre point for begge mandskaber ville kunne skabe et pusterum, men dette skete ikke. Kampen endte uafgjort 1-1.

I dagens bundbrag mellem AC Horsens og Esbjerg var intensiteten i højsædet. Gæsterne behøvede derfor ikke mere end 13 minutter, før de kunne score kampens første mål.

Emmanuel Ukpai, som afløste Søren Rieks i dag, som var ophavsmanden bag den første scoring, da han sendte en hård afslutning af sted, som strøg op i det lange hjørne til 1-0.

Ti minutter skulle hjemmeholdet dog kun bruge, før der blev bragt balance i stillingen. Søren Friis lagde bolden til rette for Gilberto Macena, som stod inde foran målet. Brasilianeren fik trukket sig fri og fik bolden forbi Lars Winde i Esbjerg-målet.

Anden halvleg kunne bedst betegnes som en gammel traver, hvor begge mandskaber stod for mange fejlafleveringer. Affæren blev så tandløs at hjemmeholdets fans begyndte at opfordre AC Horsens-cheftræneren, Henrik Jensen, til at skifte offensive kræfter ind, så de kunne sikre sig en sejr.

Kort tid efter blev Yasin Avci sendt på banen i stedet for Nick Christensen. Avci skulle vise sig at få bolden i netmaskerne i dommeren overtid, men til stor ærgrelse for klubben og dens fans, blev målet annulleret for offside.

Resultatet betyder, at mandskaber begge ligger i den farlige ende af tabellen med 22 point hver. Esbjerg fB ligger på niendepladsen, mens AC Horsens indtager tiendepladsen. De har blot tre point ned til Vejle Boldklub på ellevtepladsen, som har spillet en kamp mindre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu