Наши партнеры

MenuBuffon stopper ikke før 2018

Italiensk fodbold

Den italienske landsholdsmålmand, som også vogter målet i Juventus, er kommet med en langsigtet udmelding. Buffon vil ikke stoppe sin fodboldkarriere før han har spillet VM-slutrunden i 2018.

Gianluigi Buffon har igennem en årrække været blandt verdens største målmand, han har løftet en række trofæer både på klubplan og for det italienske landshold, senest ved VM sidste år. Italieneren udtaler nu, at han først vil lægge støvlerne på hylden efter VM-slutrunden 2018.

”Jeg har altid beundret Zoffs (Gammel legende, som først lagde støvlerne på hylden, som 40-årig, red.) loyalitet overfor Juventus og landsholdet. I de senere år har Italien altid været i VM-finalen hvert 12. år, og jeg håber stadig at være med i 2018,” lød det fra den nu 29-årige Buffon til Channel4.

Målmanden var tro mod Juve sidste år, da han valgte at rykke med ned til Serie B, på trods af, at flere storklubber stod og viftede med store kontrakttilbud.

”Jeg blev i Juventus, fordi ledelsen og vores fans viste mig, hvor vigtig jeg var i opbygningen af et nyt hold. Men først og fremmest troede jeg på de målsætninger, som blev fremlagt,” fortalte Buffon som kom til Torino-klubben fra Parma tilbage i 2001.Kommentér

2 kommentarer til “Buffon stopper ikke før 2018

 1. Stuff siger:

  [b]Det er for vildt. [/b]

  Men buffon skal sgu nok klare den. Han har jo evnerne?

  Nu må vi jo først se om han bliver i Juventus.

  – [b]S[/b]tuff

 2. Rap anden siger:

  Håber han bliver i Juventus han er en skide god målmand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu