Наши партнеры

MenuBuffon overvejer Juve-fremtid efter kritik

Italiensk fodbold

Juventus’ italienske målmand, Gianluigi Buffon, har måttet lægge ører til meget kritik på det seneste, og derfor overvejer han sin fremtid i klubben.

Juventus har været igennem et mediestormvejr på det seneste, selvom holdet ligger på tredjepladsen i ligaen. Især holdets målmand, Gianluigi Buffon, har måttet stå model til den hårde kritik, som er blevet rettet.

Den aldrende keeper føler efterhånden, at han selv bør være i stand til at kunne indrømme sine fejl, når han begår dem, eftersom at han er en erfaren herre.

”Igennem det sidste halve år er jeg blevet kritiseret. Det lader til, at jeg ikke må blive passeret i målet. Jeg er efterhånden 31 år gammel, og er i stand til at se, hvordan jeg laver fejl. Der er ingen, som skal komme og fortælle, at Juventus har tabt en kamp på grund af mig i denne sæson,” forklarer en tydeligt oprørt Buffon til den franske avis L’Equipe.

Buffons kontrakt med klubben udløber først i 2013, men han er imidlertid i tvivl, om han bliver så længe hos storklubben.

”Jeg er nødt til at vide, hvilket mandskab, vi har i næste sæson. Vi behøver et endnu mere konkurrencedygtigt hold. Jeg har tænkt mig at evaluere, hvilken fremtid klubben går i møde. Herefter vil jeg fokusere på min egen fremtid,” fortæller han videre.

Titlen som ”Verdens bedste målmand” har Buffon stående hele fire gange på sit efterhånden store CV.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu