Наши партнеры

MenuBruger-konkurrence: Indsend dine design-ideer

TotalBold

TotalBold.dk skal snart trække i en ny spilletrøje, da vi er i gang med at forbedre sidens design. Derfor ønsker vi gode ideer fra dig, så sidens nye design bliver så komplet og funktionelt som muligt. Vi har startet en konkurrence, hvor brugeren med de bedste ideer vinder et gavekort på 250 kroner.

TotalBold.dk åbnede i 2007, og siden da har sitet udviklet sig enormt. Vores mål er, at opfylde dine ønsker for et godt fodboldsite, og derfor behøver vi din hjælp, så siden kan blive forbedret yderligere.

TotalBold.dk lancerer snart et nyt design, men inden dette sker, vil vi gerne lade det være op til vores brugere at komme med gode ideer omkring, hvordan vores design kan blive endnu bedre.

Vi har åbnet op for en bruger-konkurrence, hvor vinderen bliver den bruger, som er kommet med de bedste ideer. Se deadlinen og præmien nederst.

Du er meget velkommen til at tegne dine egne skitser, eller fremhæve funktioner på andre hjemmesider, som du mener, at vi bør integrere på vores site.

Derudover er du også mere end velkommen til at indsende andre gode forslag til siden. Det kunne eksempelvis være et artikel-emne, et spændende tiltag, som du savner hos os eller noget helt tredje.

Samtlige forslag og ideer skal indsendes til: Ideer@TotalBold.dk

Deadline er den 28. august klokken 18.00.

Vi belønner den mest kreative bruger med et gavekort på 250 kroner til:

Bemærk: De brugere, som allerede har sendt gode ideer til denne mail inden for den seneste uge, deltager naturligvis også i konkurrencen. Det er tilladt for den samme person, at sende flere mails ind til adressen, men det skal ske fra samme e-mail, før disse godkendes.

Med venlig hilsen

Redaktionen på TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu