Наши партнеры

MenuBrøndbys ønskeliste rummer otte navne

Dansk fodbold

B.T. erfarer, at Brøndbys ønskeliste rummer otte spillernavne, hvor Brian Priske er et af disse, selv kalder han klubben for attraktiv.

B.T. erfarer, at Brøndby har hele otte spillernavne på deres ønskeliste til vinterens transfervindue. Brian Priske, der en af de otte spillere på listen, er bestemt ikke afvisende overfor at forlade belgiske Club Brugge til fordel for Brøndby.

”Det er da smigrende, hvis Brøndby vil have mig, men der er intet konkret lige nu. Brøndby har sportsligt nok ikke lige sin bedste periode i øjeblikket, men det er en stor og attraktiv klub,” sagde Brian Priske til B.T.

”Jeg har stadig to og et halvt år tilbage af min kontrakt med Club Brugge, og det er altså ikke sådan, at jeg tripper for at komme væk,” fortalte han til B.T.

Ifølge avisen er de resterende syv navne på listen disse: Mattias Lindstrøm fra AaB, Michael Krohn-Dehli fra Ajax, Atle Roar Håland og Fredrik Strømstad fra Start, Kristian Ørn Sigurdssen fra Brann, Frode Kippe fra Lillestrøm og Benjamin Kibebe fra Ålesund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu