Наши партнеры

MenuBrøndbys guldhåb er fortsat intakt

Dansk fodbold

Brøndby IF har fortsat mulighed for at strikke af sted med mesterskabet i denne sæson, eftersom Kent Nielsens tropper i dag besejrede Esbjerg fB med 2-1.

Brøndbys mesterskabsdrømme er fortsat sandsynlige, eftersom holdet i dag besejrede Esbjerg fB med 2-1. Det var dog hjemmeholdet, som startede kampen bedst, hvor deres chancer blandt andet talte et stolpeskud efter blot seks minutter.

Men i kampens 19. minut var det Brøndby anført af Alexander Farnerud, som kom på måltavlen. Farnerud kom først på et indlæg, og kunne derved score til 1-0.

Efter målet meldte gæsterne sig mere ind i kampen, og kort før pausen beviste Morten “Duncan” Rasmussen, hvorfor man endnu ikke skal afskrive Brøndby IF fra mesterskabet. “Duncan” scorede sit første mål i foråret, hvilket skete på straffespark, som blev mod ham selv.

Anden halvleg var kun et minut gammel, da dommer Kenn Hansen igen dømte straffespark, men denne gang tilfaldt det hjemmeholdet. Brøndby-keeperen Stephan Andersen var dog kynisk i situationen, og han kunne derfor redde afslutningen fra Jesper Jørgensen.

Med små tyve minutter igen fik Jesper Lange dog reduceret til 1-2, men dette blev også klubbens slutresultat.

Brøndby IF ligger nu fortsat på andenpladsen, hvor de har to point op til FC København på andenpladsen, som de møder på næste søndag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu