Наши партнеры

MenuBrøndby vil tilknytte Jatta

Dansk fodbold

Den 18-årige gambianer Poul Jatta har i efterhånden halvanden måned været til prøvetræning i Brøndby IF. Nu vil Brøndby have Jatta på kontrakt.

Poul Jatta, som er blevet beskrevet som en type som Claude Makelele, har nu i efterhånden halvanden måned været til prøvetræning i Brøndby IF. Den 18-årige gambianske midtbanemand har formået at vise sine evner i sådan en grad, at Brøndby vil skrive kontrakt med ham.

“Vi vil gerne skrive kontrakt med ham, hvis vi kan blive enige om tingene. Der er jo noget økonomi, vi skal blive enige med både ham og hans nuværende klub om. Men som udgangspunkt vil vi gerne have ham, hvis vi kan lande inden for det beløb, vi mener sådan en mand skal koste,” siger sportschef Anders Bjerregaard til bold.dk.

Poul Jatta var allerede som 16-årig med til U-20 VM for Gambia og fik i den anledning tre kampe i turneringen. Brøndby betragter dog stadig Jatta som en udviklingsspiller.

“Han er en utroligt talentfuld central midtbanespiller, som man ikke ser så mange af. Men det er en udviklingsspiller, og vi har ikke forventninger om, at han kan gå ind i startopstillingen lige med det samme.”

Inden for en overskuelig fremtid, på et til to år, skulle Jatta gerne kunne begå sig på banen for Brøndbys førstehold, hvis klubben altså overhovedet får ham tilknyttet.

“Han er jo for ganske nyligt fyldt 18 år, men vi har set, at han kan være med A-truppen, og det er selvfølgelig positivt. Man kan håbe på, at vi kan få fyldt mere på, så han kan bidrage på banen i løbet af et år eller to. Det er det, vi vil sætte som horisont på det,” siger Bjerregaard bold.dk.

Paul Jatta deler agent med Brøndby-angriberen Ousman Jallow, og har desuden været til prøvetræning i engelske SouthamptonKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu