Наши партнеры

MenuBrøndby vil sælge deres bedste spillere

Dansk fodbold

Herman Haraldsson mener, at Brøndby nu er kommet så langt i deres genrejsningsproces, at klubben igen har mulighed for at sælge deres bedste spillere dyrt, og det kan klubben blive nødt til for at få det hele til at løbe rundt.

Johan Elmander, Daniel Agger og Morten Skoubo er blot nogle af de spillere, som Brøndby har solgt dyrt gennem tiderne. Men i de seneste år har klubben fra den københavnske vestegn ikke solgt spillere i den prisklasse pga. holdets nedtur.

”Vi må være kyniske og sige, at vi i de seneste år ikke har haft gode nok varer på hylden. Derfor har vi ikke kunnet lave de monstersalg, som vores kollegaer i branchen har lavet. Nu har vi så varerne, men vi føler, at vi har samlet et hold, som skal vinde mesterskabet, og derfor er det for tidligt at sælge nu,” fortæller Haraldsson til B.T.

”Det er klart, at der kommer en tid, om det så er til sommer eller næste transfervindue, hvor vi skal til sælge de bedste spillere igen. Vi har jo ikke en Roman Abramovich, derfor skal vi skrælle al romantik væk og sige, at vores forretningsgrundlag er at købe, udvikle og så sælge spillere.”

Blandt de mest varme emner for spillersalg i Brøndby-truppen er Michael Krohn-Dehli, Samuel Holmén, Morten ”Duncan” Rasmussen og Stephan Andersen.Kommentér

2 kommentarer til “Brøndby vil sælge deres bedste spillere

  1. emil siger:

    🙁

  2. Peter Christensen siger:

    Men vil det hjælpe BIF med at slå rivalerne FCK?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu