Наши партнеры

MenuBrøndby vandt trods tidlig udvisning

Dansk fodbold

I udekampen mod FC Midtjylland for to uger siden blev Brøndby IF reduceret til ti mand efter tyve minutter. I dag skete det igen, men Brøndby formåede alligevel at vinde udekampen mod Randers FC.

Brøndby-træner Kent Nielsen kunne efter kampen konstatere, at hans mandskab var stærkt nok til at besejre Randers FC på trods af, at Brøndby i det meste af kampen var en mand i undertal.

Kampen startede dramatisk, da Brøndbys Thomas Rasmussen efter to minutter fik Søren Bergs knæ i hovedet i et hændeligt uheld. Heldigvis kunne Thomas Rasmussen efter kortvarig behandling vende tilbage til kampen.

Første chance tilfaldt Brøndby, da Daniel Wass efter 14 minutter tog chancen fra 30 meter. Skuddet var umiddelbart ufarligt, men Randers-målmand Kevin Stuhr-Ellegaard tabte bolden og var ved at skubbe den i eget net, inden han dog fik samlet den op.

Efter 21 minutter kom kampens dramatiske højdepunkt, da Brøndbys Morten ”Duncan” Rasmussen pludselig blev præsenteret for dommerens røde kort. Trods store protester måtte ”Duncan” forlade banen, og i første omgang var der usikkerhed omkring, hvad der egentlig var sket. Efter sigende skulle ”Duncan” have kaldt Tobias Grahn for en idiot, fordi svenskeren havde spændt ben for ”Duncan”. Dommer Michael Johansen fik tilsyneladende opfattelsen, at det var ham, betegnelsen var møntet på, og han trak derfor det røde kort. Med tanke på gloserne, der normalt høres på de danske stadions, virker det røde kort unægtelig som en hård dom.

Efter udvisningen satte Randers sig på kampen og fik også et par chancer, men det lykkedes ikke at få fordel af at være en mand i overtal.

To minutter inde i anden halvleg fik Brøndby frispark i højre side. Farnerud sendte bolden indover, hvor Randers-angriber Søren Berg forsøgte at heade bolden væk. Desværre for ham lykkedes hans indgreb ikke, idet bolden endte i netmaskerne bag Kevin Stuhr-Ellegaard til Brøndby-føring på 1-0.

På trods af det ærgerlige selvmål fortsatte Randers med at lægge et højt pres og skabte også enkelte chancer. Efter en time forsøgte netop indskiftede Tidiane Sane at styre bolden i mål med hælen, men hans forsøg blev afværget.

Hvor skarpheden manglede hos Randers, var Brøndby mere effektive. Tyve minutter før tid landede bolden tilfældigt på kanten af Randers-feltet, hvor Stefan Gislason kunne flugte bolden ind bag en chanceløs Stuhr-Ellegaard.

Bagud 0-2 fortsatte Randers med at angribe, og med et kvarter igen kunne de have reduceret, da flere spillere i forbindelse med et klumpspil havde mulighed for at sparke bolden ind bag Stephan Andersen. Men Brøndby-målmanden kom godt ud og fik til sidst skrabet bolden til sig.

I sidste minut skød Carsten Fredgaard fra kanten af feltet, men bolden sneg sig udenom Stephan Andersens ene stolpe.

Med sejren overtager Brøndby førstepladsen i SAS Ligaen fra FC København, der i morgen på hjemmebane møder OB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu