Наши партнеры

MenuBrøndby vandt Royal League

Royal League

Aftenens Royal League finale på Brøndby Stadion stod mellem ærkerivalerne fra Brøndby og FC København. En intens og til tider hårdt spillet kamp endte 1-0 til Brøndby, og dermed reddede Brøndby noget af den tabte ære tilbage

De dobbelte Royal League-vindere fra FCK, var på besøg i Brøndby i et forsøg på at hente trofæet for tredje gang i turneringens tre-årige historie. Opgøret startede, som sædvanligt, ud i et højt tempo med høj intensitet. Kampens første rigtige chance opstod efter 20 min., da Brøndbys Martin Ericsson var tæt på med et skud fra kanten af feltet. Første halveg var ikke nogen speciel pæn oplevelse, da begge hold ikke kunne finde rytmen.

De mange frispark og spilforstyrrelser resulterede desuden i et par advarsler – bl.a. til Thomas Rytter og Marcus Lantz.

Efter 37 min. fik Brøndby tilkendt et yderst tvivlsomt straffespark. Jesper Grønkjær og Mark Howard var i en tæt duel, der endte med at Howard faldt. Dommeren pegede på pletten, og Brøndby-topscorer Martin Ericsson eksekverede sikkert. Dermed gik Brøndby, efter en meget tæt første halvleg, til pause med en 1-0 føring.

Efter pausen startede FCK stærkt. Et skud på overliggeren efter blot 30 sek. fra Michael Silberbauer, lagde til grund for en aggresiv FCK start. Dette pres stilnede imidlertid af, da spillet herfra bølgede frem og tilbage. Med forsøg i begge ender krydret med hårde tacklinger, dannede holdene grundlaget for en underholdende 2. halvleg.

Midt i anden halveg satsede Byens Hold, og indskiftede Ailton Almeida – ligeledes blev Michael Gravgaard sat ind i angrebet ved siden af brasilianeren. Forsøget på at etablere et højt pres lykkedes delvist. En masse høje bolde i Brøndbys felt, var dog ikke nok til at skaffe udligningen. Brøndby vandt dermed Royal League, som også var det eneste realistiske trofæ “Drengene fra Vestegnen” kunne jagte i år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu