Наши партнеры

MenuBrøndby vandt lokalopgør

Royal League

De dobbelte Royal League-vindere FC København, mødte for femte gang i Royal Leagues-historie, ærkerivalerne Brøndby IF.

Kampen startede intenst, og bød som altid på masser af fight og et højt tempo. FCK’s nye angriber, Ailton Almeida, var sammen med Atiba Hutchinson godt spillende i første halvleg, da de flere gange kom igennem Brøndbys forsvar, ved at spille et-to, blandt andet med hælene.

Brøndby smed fra start alt for mange bolde væk, blandt andre deres nye indkøb, målmanden Stephan Andersen, gav to bolde væk inden for kort tid, som dog ikke førte til noget.

I anden halvleg valgte Brøndby i pausen at lave en offensiv indskiftning, da de valgte at tage Kim Daugaard ud, og erstatte ham med nyindkøbte Chris Katongo, men han kom ikke til nogle synderlige chancer.

Efter 52 min. blev Martin Ericsson spillet i dybden, og iskoldt trak han udenom Jesper Christiansen, hvor han derefter lagde bolden ind i et tomt mål, og dermed gjorde han det til 1-0 til udeholdet.

Efter 68 minutters spil, måtte Brøndbys nye forsvarsspiller, Mikkel Bischoff, gå ud med en skade. Det forlyder at han er skadet i op til fire uger.

Kampen endte 1-0, og dermed fik Brøndby 3 point ekstra, så de nu ligger på anden pladsen i gruppe B, 1 point efter Lillestrøm som der har spillet en kamp mere. FCK ligger stadig på tredje pladsen med 3 point. FCK og Brøndby skal spille retur kamp d. 25 februar.Kommentér

3 kommentarer til “Brøndby vandt lokalopgør

  1. Mike Justesen siger:

    test.

  2. Mike Justesen siger:

    test.

  3. Mike Justesen siger:

    test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu