Brøndby vandt endelig på udebane

Brøndby fik endelig brudt forbandelsen, da de anført af en stærkt spillende Retov, vandt på Viborg stadion med 1-2.

Det var første gang i 25. forsøg, at det lykkedes for Brøndby at vinde på udebane. Brøndby har længe prøvet på, at finde en løsning på deres konstante fiasko på udebane.

Fanklubben hyrede for nylig en healer, som skulle hjælpe Brøndby-spillerne til sejr på udebane mod Viborg, men hende droppede fanklubben dog hurtigt, da ikke mange var begejstrede for dette tiltag.

Men Brøndby kunne uden healer. Martin Retov gik forrest for udeholdet og efter otte minutter var han heldig, at hans langskud blev rettet af en Viborg-forsvarer og gik i mål til 0-1.

Flere gode muligheder i kampens første 45 minutter kunne have givet gæsterne en større føring. I stedet udlignede Carlos i de sidste minutter af første halvleg på oplæg fra Furuseth.

Viborg-spillerne nåede knap nok at få armene ned, før Retov lynede for anden gang i kampen efter en flot frispilning af Katongo. Det var nogle meget hektiske slutminutter i første halvleg. Kort før pausen blev Brøndby nemlig reduceret til 10 mand, da Randrup fik sit andet gule kort for at sparke bolden væk i ren irritation.

Brøndby holdte Viborg-spillerne væk fra at score i anden halvleg, og dermed kom den længe ventede forløsning i hus for Brøndby.