Наши партнеры

MenuBrøndby-trofæ mindst hvert andet år

Dansk fodbold

Brøndby direktør Herman Haraldsson har en ambition om, at Brøndby jævnligt kan forøge antallet af førstepræmier i de blå-gules trofæ-skab

Brøndby har de seneste år været inde i en mindre spillemæssig krise, men det seneste år har pilen peget den rigtige vej. Holdet fra vestegnen er igen at finde blandt ligaens absolutte top, og her mener klubben de hører hjemme. Brøndbys direktør har derved en ambition om, at klubben mindst hvert andet år skal kunne fylde en førstepræmie i pokalskabet.

”Sportsligt skal Brøndby IF altid slutte i top 3 i ligaen. Der skal vindes et mesterskab eller pokal mindst hvert andet år. Der skal være deltagelse i gruppespil i europæiske turneringer hvert år. 30 % af A-truppen skal være af egen avl, ” fortalte Herman Haraldsson på klubbens generalforsamling.

”På kort sigt er målet, at gøre det så godt som muligt sportsligt og kvalificere holdet til europæisk gruppespil. Der skal fornyet fokus på talentudvikling via optimering af strukturen i talentafdelingen, idrætsefterskolen og scouting.”

Brøndby frister i øjeblikket tilværelsen på andenpladsen med det samme pointtal som ligaens nummer et, FC København.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu