Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Brøndby-træner: Vi er skuffede - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuBrøndby-træner: Vi er skuffede

Europa League

Brøndby IF var tæt på at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League, men indkasserede tre scoringer i det sidste kvarter i den afgørende kamp mod Hertha Berlin. Efter nederlaget var skuffelsen stor hos Brøndby-træner Kent Nielsen.

Brøndbys træner Kent Nielsen var forståeligt nok skuffet over nederlaget til Hertha Berlin i aftes, der betyder, at klubben går glip af gruppespillet i Europa League. Kent Nielsen sagde efter kampen:

”Vi følte, vi var tæt på, så det er klart, at vi er enormt skuffede og ærgerlige. Det, vi mangler i dag, er roen, når tingene bliver tilspidsede. Turde at spille bolden og holde fast i spillet i stedet for at lade os stresse. Spillerne har det i sig, men som hold mangler vi det. Vi var ikke tilfredse med de første 20-25 minutter. De vandt alle andenbolde og var i det hele taget i et gear højere end os i starten.”

Morten ”Duncan” Rasmussen bragte Brøndby IF foran kort inde i anden halvleg, men ifølge Kent Nielsen kunne danskerklubben ikke modstå presset fra Hertha Berlin:

”Da de får deres første mål, kommer der virkelig blæs på, og der må vi give kredit til Hertha. Det er nogle flotte mål, de får scoret. Vi evnede ikke at holde bedre i bolden i slutfasen, og det bliver vi straffet for.”

Kent Nielsen takker fansene for opbakningen og forsøger nu at se frem til den vigtige SAS Liga-kamp på søndag, hvor Brøndby IF skal på besøg hos FC København:

”Jeg bliver nødt til at rose vores fans. Der var en imponerende stemning på stadion i dag, og de 2.500 Brøndby-fans skabte en flot kulisse i en intens kamp. Nu skal vi have lov til at tage en dyb indånding og sunde os i morgen. Vi har en vigtig kamp på søndag igen, og her skal vi være klar.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu