Наши партнеры

MenuBrøndby-træner roser sit hold

Europa League

Efter gårsdagens 2-1-sejr over Hertha Berlin i Europa League har cheftræner Kent Nielsen rosende ord om sit mandskab, der viste både vilje og aggressivitet.

Brøndby spillede i store perioder af kampen med stort overskud, og spillerne viste en enorm vilje til at slå Hertha Berlin i den første af to opgør om at komme i gruppespillet i Europa League.

Cheftræner Kent Nielsen var derfor tilfreds med holdets indsats og resultatet, selv om han ærgrer sig over det udebanemål, som tyskerne fik scoret, og som kan få indflydelse på returkampen:

”Jeg vil ikke fremhæve enkelte spillere i dag. Det var en flot og koncentreret holdindsats, hvor alle gav alt. Holdet i dag udviser en enorm vilje; en enorm vilje og en enorm aggressivitet. Desværre scorer de i vores bedste periode. Efter en flot første halvleg kommer vi endnu stærkere ud til anden halvleg. Vi holder flot dampen oppe, og jeg synes, det havde været fortjent, hvis vi havde vundet større.”

Begge Brøndbys mål faldt efter fejl i det tyske forsvar. Først tabte målmand Jaroslav Drobny en ufarlig bold for fødderne af Mikkel Bischoff, der kunne score til 1-0, og siden scorede Nemanja Pejcinovic i eget net. Kent Nielsen er glad for målene, men så gerne, at målene var kommet på baggrund af eget spil:

”Vi laver de gode ting i dag, men kan egentlig godt ærgre os lidt over, at vores mål ikke kommer i åbent spil. Til gengæld er vi så meget stærke på dødboldene og er generelt rigtig godt organiserede. Vi dominerer kampen, og det er i høj grad vores fortjeneste, at Hertha ikke er bedre i dag (i går, red.).”

Nu venter returopgøret, der spilles i Berlin næste torsdag:

”Vi har skaffet os et fint udgangspunkt, selv om vi naturligvis gerne ville have haft et endnu bedre, og derfor tager vi til Tyskland i næste uge med masser af selvtillid. Vi bliver bedømt på, om vi går videre, og vi har en udekamp, der skal overstås først, før vi for alvorlig kan glæde os. Roserne til os kommer også først for alvor, hvis vi fuldfører det her.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu