Наши партнеры

MenuBrøndby-talent træner i SønderjyskE

Dansk fodbold

Talentet og den tidligere Brøndby-spiller, Marc Olsen, vil prøve lykken og forsøge, at tilspille sig mere spilletid hos SønderjyskE.

Den tidligere Brøndby-spiller, Marc Olsen, bliver i den kommende uge testet hos SønderjyskE, som meget vel kan gå hen og blive hans nye arbejdsgiver.

“Jeg er blevet inviteret over, og det passer mig helt fint. SønderjyskE er en af de klubber, jeg vurderer som attraktiv,” udtaler Marc Olsen til Ekstra Bladet.

“Jeg kender Marc fra hans tid i Brøndby, men jeg vil gerne se ham i vores rammer. Så må vi se, hvad det bringe,” fortæller SønderjyskE-træneren Carsten Broe, hvis hold ligger til oprykning i den bedste danske række, SAS Ligaen.

Marc Olsen er lige nu klubløs, men hans agent, Michael Johansen, har været på talefod med flere klubber – heriblandt klubber fra den bedste række. Marc Olsen er også selv ganske godt tilfreds med den interesse, som bliver vist for ham:

“Jeg er ved godt mod, og det er dejligt at mærke, at der er interesse. Det skal nok lykkes,” slutter den 21-årige venstrekant.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu