Наши партнеры

MenuBrøndby Support vrede over FCK-beslutning

Dansk fodbold

Brøndby Support er godt sure over, at F.C. København kun har givet plads til 1.500 Brøndby-tilhængere til opgøret, der finder sted 15. maj i Parken.

Normalt når rivalerne Brøndby og FCK møder hinanden i SAS Ligaen får holdet fra Vestegnen 3.500 biletter til kampene, men på grund af at Parken er under ombygning, så har F.C. København reduceret antallet af billetter, hvilket Brøndby Support betragter som værende ‘latterligt lavt og i strid med DBU’s cirkulære om sikkerhed og orden på stadions.’

“Med blot 1.500 billetter i Brøndby-afsnittet vil mange tusinde Brøndby-fans i stedet være tvunget ud på de øvrige tribuner, hvor de vil blive blandet med hjemmeholdets tilskuere, i klar modstrid med ovenstående cirkulære. Vi skal derfor opfordre FCK til at allokere minimum det dobbelte antal pladser til Danmarks mest rejsende fans,” hedder det i en pressemeddelelse fra Brøndby Support.

Samtidig opfordrer supportgruppen, at Brøndby-tilhængere skal sikre deres billetter tidligt, og gerne i andre afsnit end Brøndby-afsnittet, hvis det ikke lykkes dem at skaffe billetter hertil.Kommentér

En kommentar til “Brøndby Support vrede over FCK-beslutning

  1. AK siger:

    Det er så pivet!

    1. Vi har jo forhelved kun tre tribuner og tilfældigvis er det udeafsnittet som er ved at bygges.

    2. Man flytter da ikke bare sæsonkortholdere og sponsorere, når de har siddet der i flere år sandsynligvis.

    3. Flot at de blæser på sikkerheden. Håber sku at alle BIF fans der sætter sig andre steder end Brøndbys område holdes ude af stadion.!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu