Наши партнеры

MenuBrøndby Support: Politi agerede uprofessionelt

Dansk fodbold

Brøndby Support ønsker at komme hooligan-problemet til livs, men tager klart afstand fra Århus Politis metode på at holde ro under sidste uges kamp på NRGi Park. Fansene mener, at politiet var uprofessionelt i forbindelse med optøjerne, som uskyldige mennesker fanges i.

Sidste søndag var der voldsomme uroligheder efter en SAS Liga-kamp mellem AGF og Brøndby. Her sørgede hooligans fra begge sider for, at politiet ikke fik en rolig dag på arbejdet. Imens Århus Politi forsøgte at skabe ro ved brug af knipler og pebersprays, gik det udover uskyldige mennesker i mængden.

“Balladen skete efter kampen og på det tidspunkt forsøgte alle almindelige fans, naturligt nok at komme ud af stadion. Alligevel blev der overhovedet ikke taget hensyn til de fredelige fans, da politiet valgte at presse ballademagerne tilbage mod udgangen,” skrivet Brøndby Support i en pressemeddelelse.

Flere almindelige fans er ifølge Brøndby Support blevet mødt med knippelslag og lignende.

“Det kan derfor ikke være rigtigt, at man fra ordensmagtens side fuldstændig uhæmmet slår om sig med knipler og sprøjter med peberspray, når de ved at en masse uskyldige mennesker imod deres vilje er fanget på samme sted,” lyder det fra Brøndby SupportKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu