Наши партнеры

MenuBrøndby-sponsor: Pengene er ikke noget problem

Dansk fodbold

Brøndbys kommende storsponsor, Kasi Group, fik sidste år kun et overskud på 2,6 millioner kr., men på trods af det mener Kasi Groups adm. direktør, Jesper Nielsen, Kasi Group har penge nok til sponsoratet med Brøndby.

Kasi Group sponsorerer over de næste tre år 100 millioner kr. Selvom Kasi Group kun havde et overskud på 2,6 millioner kr. sidste år, er Kasi Group 100 % sikre på det løber op med de 100 millioner.

”Vi forventer et salg på den rigtige side af 2 mia. kr. i regnskabet 2008/09, hvor sponsoratet af Brøndby begynder. Så finansieringen er overhovedet ikke noget problem. Vi har ordrer for over 100 mio. kr. til Tyskland, som er bestilt, men endnu ikke leveret,” siger Jesper Nielsen, adm. direktør i Kasi Group, til borsen.dk.

Nielsen mener Brøndby fik det bedste tilbud de kunne få og understreger Brøndby-ledelsen har set alle Kasi Groups papir igennem.

I dagens udgave af Ekstra Bladet spekuleres der i Kasi Groups evne til at betale sponsoratet, men Jesper Nielsen afviser blankt de påstande. Den adm. direktør siger overskuddet på årets tre første måneder lyder på 33 millioner, efter et salg på 105 millioner. Det får Hr. Nielsen til at forvente et overskud på den gode side af 200 millioner kr. og en omsætning på 650 millioner kr. Altså en forbedring i forhold til sidste år på 30 %.

“Det er svært for folk at forstå succesen bag vores selskab. De store startomkostninger er overstået, og vi har rigtig gode avancer. Omkostningerne kan slet ikke følge med indtjeningen, og det er jo utroligt positivt,” siger Jesper Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu