Наши партнеры

MenuBrøndby-spiller udlejet til Malmö

Andet fodbold

Brøndbys Mike Jensen vil resten af efteråret spille i svenske Malmö. Brøndby har valgt at udleje den unge dansker, der håber på en masse spilletid og erfaring.

Mike Jensen var efter Brøndbys indkøb af Alexander Farnerud og Jan Kristiansen ikke udset til at få meget spilletid på førsteholdet. Derfor er 20-årige Jensen blevet udlejet til den svenske klub, Malmö, hvor han håber på meget spilletid.

”Jeg har set på forholdene og trænet med nogle gange. Det foregår på et rigtig godt niveau, og der bliver gået til den. Jeg håber selvfølgelig på en masse spilletid og en masse erfaring, som jeg kan tage med mig hjem til Brøndby når den svenske sæson slutter. Jeg har trænet med som central midtbanespiller med offensive roller, og jeg håber selvfølgelig at blive brugt en hel del,” siger Mike Jensen til klubbens hjemmeside.

Sportschef i Brøndby, Anders Bjerregaard, mener at udlejningen er positiv for alle parter, da Mike Jensen kan samle noget erfaring og klubben samtidig kan følge hans udvikling tæt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu