Наши партнеры

MenuBrøndby-spiller: Fint at Royal League ikke spilles

Dansk fodbold

Brøndbys offensive spiller, Kasper Lorentzen, udtrykker glæde for, at klubben ikke længere skal spille vinterturneringen Royal League.

Vinterturneringen Royal League blev afviklet i 2005, 2006 samt 2007, hvor turneringen indbefattede de danske, svenske og nordiske hold. Men turneringen har ligget stille i de seneste to år, hvilket Brøndbys Kasper Lorentzen er glad for, selvom mandskabet kunne hæve trofæet ved den seneste udgave tilbage i 2007.

”Jeg har det sgu fint med, at vi ikke spiller Royal League mere. Vi kom tit rundt og spille nogle steder, hvor banerne var af helvedes til på det her tidspunkt, og vi ødelagde også vores egen bane ved det,” fortæller Lorentzen til Onside.dk, og uddyber:

”Nu får vi i stedet nogle træningskampe og nogle gode træningslejre og en god opstart til at komme i form,” siger Lorentzen.

Der spekuleres i, om turneringen vil blive genoptaget i nær fremtid, men Lorentzen er ikke synderligt imponeret over Royal League.

”Det var gode testkampe, men jeg tror hellere, spillerne vil undgå det og så få en ordentlig opstart, siger Lorentzen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu