Brøndby slog FCK i tæt opgør

Søndag aften sikrede Brøndby sig håneretten over ærkerivalen FCK, da de blågule besejrede hovedstadsholdet med 1-0 i en tæt og intens kamp på Brøndby Stadion, der i dagens anledning var i topform.

FCK og Brøndby skød klokken 17.30 The New Firm i gang på Brøndby Stadion, da de indledte atter et opgør i den danske SAS Liga mod hinanden. Kampen blev som forventet en utroligt tæt affære, hvor begge hold kunne have stukket afsted med sejren og armene i vejret.

Kampen første scoring faldt til FCK, men denne blev dog annulleret. Atiba Hutchinson tog skuddet udefra, hvilket William Kvist dirigerede i den rigtig retning mod de blågules mål. Dette lykkedes, og FCK troede for en kort stund, at de havde sikret sig kampens første mål. Dog viftede den ene linjedommer for offside på den unge midtbanemand, der derfor måtte se sit mål annulleret.

Efter chokket kom Brøndby dog hurtigt igen, da man kort efter i det 27. minut fik scoret. Nyindkøbet Jon Jönsson tacklede sig næsten brutalt hele vejen fremad banen, før han skovlede bolden ud til Kasper Lorentzen på kanten. Lorentzen lagde en klog aflevering bagud i feltet, hvorfra Jan Kristiansen nemt kunne omsætte chance til mål. 1-0 til hjemmeholdet.

Dette holdt hele vejen til pausen. I anden halvleg var FCK flere gange tæt på, men fik aldrig puttet bolden i netmaskerne. Ligeså måtte Brøndby trods flere gode forsøg og afslutninger nøjes med at holde føringen på 1-0. Begge hold kæmpede til slut en brav kamp mod uret, før dommerens fløjte lød efter 94 minutters intensiv fodbold. Brøndby vinder tre point og The New Firm med en sejr på 1-0.