Наши партнеры

MenuBrøndby skiller sig af med Elanga

Dansk fodbold

Brøndby besluttede i dag (tirsdag) at sætte venstrebacken Joseph Elanga til salg, da klubben ikke ville acceptere hans disciplinære problemer.

Da Joseph Elanga ikke kom med Brøndby på træningslejr på Cran Canaria i sidste uge, lå det i kortene af han var på vej væk fra Vestegnen.

Og tirsdag aften meddelte klubben da også, at Elanga er blevet sat til salg. Hans agent Bayram Tutumlu er derfor blevet bedt om hurtigst muligt at finde en ny arbejdsgiver til sin spiller.

”Vi kan ikke acceptere disciplinære sager som dem vi har haft med Joseph og vi har nu truffet beslutningen om, at Joseph skal se sig om efter en ny klub. Vi har regler der skal overholdes, regler der er nødvendige at overholde for sammenholdet, disciplinen og den interne ro på et fodboldhold, og det har Joseph forsømt i flere omgange,” udtaler sportschef Anders Bjerregaard til klubbens officielle hjemmeside.

Brøndby oplyser, at beslutningen om at sælge Elanga, som i sin tid blev hentet af den succesfulde Michael Laudrup, netop blev truffet på Cran Canaria.

”Vi ville tale med Joseph før vi meldte det ud til offentligheden. Vi går et meget vigtigt forår i møde, hvor det er vigtigt, at vi alle står sammen om den opgave der ligger i, at få Brøndby tilbage i toppen. Joseph blev orienteret i dag og vi vil i samarbejde med agenten arbejde på at finde en ny arbejdsgiver i det her åbne transfervindue. Joseph er indforstået med beslutningen og vil nu kontakte sin agent,” forklarer Anders Bjerregaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu