Наши партнеры

MenuBrøndby sejrede mod bundbrop uden at overbevise

Dansk fodbold

Brøndby sørgede mandag aften for, at Troels Bech, der sidder i spidsen for et usandsynligt kriseramt Esbjerg-mandskab fik endnu mere at gruble over. Uden at imponere vandt de gule 2-1.

Dagens sejr til de blågule fra vestegnen betyder, at disse nu besidder 2. pladsen i den danske SAS Liga, da man med de tre point overhalede FCM og ærkerivalen FCK. Det lignede dog ikke et tophold i de indledende minutter, da Brøndby-forsvaret sejlede løst rundt.

Dog kunne Brøndby noget i den anden ende, da Michael Krohn-Dehli efter en lækker førstegangsberøring, et træk omkring en forsvarsspiller og derefter en sikker fod på et mål til 1-0, bragte sin nye klub i front.

To minutter senerede nettede Niki Zimling dog, da han pillede bolden fra en uopmærksom Stephan Andersen og dermed kunne ligge bolden i et tomt mål. Dette blev dog annulleret, da kampens dommer mente, at midtbanespilleren skubbede til keeperen.

Jeppe Mehl fik dog for alvor scoret, da han sattede hovedet på et hjørnespark, og dermed udlignede for vestjyderne, der nu for alvor lugtede point mod mesterskabskandidaterne. De to hold gik til pause med 1-1.

I anden halvleg formåede Brøndby dog at sikre sig sejren, dog en ufortjent en af slagsen, efter et frispark fra Stefan Gislason. Islændingens frispark blev rettet af, da Duncan rettede den udenom vestjydernes keeper. Kampen slutter 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu