Наши партнеры

MenuBrøndby-profil modtager betinget dom efter ludomani

Dansk fodbold

Brøndbys angrebsprofil Morten Duncan Rasmussen lånte sin venindes dankort til at spille på nettet sidste år og indrømmer, at han er ludoman og har været i behandling i et år.

Morten Duncan Rasmussen har senest siddet ude med skader, der har forhindret ham i at komme tilbage og få græs under fødderne, men nu møder han mere modgang.

I går modtog han en dom i Frederiksberg byret, der lød på tre måneders betinget fængsel med en prøveperiode på to år.

”Jeg kvajede mig sidste år og brugte en venindes dankort til at spille på nettet. Det var ekstremt dumt, og jeg accepterer den dom, jeg nu har fået. Jeg har kæmpet med ludomani i længere tid, og jeg er stadig i behandling for sygdommen. Det er hårdt, men jeg har fået god opbakning, og jeg er på sin vis lettet over at kunne fortælle det nu,” siger Duncan til klubbens hjemmeside.

Duncan har leveret alle pengene tilbage og han er blevet bakket op af klubben omkring sin sygdom og behandling, som han har været igennem i et år.

I gårsdagens træning fik den resterende spillertrup besked, og anfører Stefan Gislason fastslår, at holdkammeraterne støtter Duncan, der i øjeblikket kæmper med en skade i baglåret.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu