Наши партнеры

MenuBrøndby overtager førstepladsen

Dansk fodbold

Brøndby tog onsdag aften den førsteplads tilbage, som de mistede i starten af forårssæsonen, da de onsdag aften besejrede Randers med 3-0 efter en overbevisende kamp, hvor specielt Alexander Farnerud foldede sig ud.

Der var i starten ikke meget der tydede på en Brøndby-opvisning, da Randers lagde bedst ud og lignede et hold, der var kommet til Brøndby Stadion, for at spille med i stedet for at trække sig frivilligt tilbage med det samme.

Randers kom dog ikke frem til de helt store chancer, men det gjorde Brøndby derimod. Efter cirka ti minutter sendte Michael Krohn-Dehli et frispark afsted, som til sidst havnede hos Jon Jönsson, der misbrugte en 100 % -chance på det skammeligste, da han fra nært hold skød bolden flere meter ved siden af mål.

Selvom chancen ikke bragte hjemmeholdet i front lugtede de for alvor blod, hvorfor de overtog spillet fuldstændig og havde enkelte forsøg fra blandt andet Jan Kristiansen. Forløsningen for Brøndby kom efter 30 minutter, hvor svenske Samuel Holmén gjorde det til 1-0 efter et hjørnespark i en situation, som mindede meget om den Jönsson misbrugte, men i forhold til den chance, var Holmén kold og kynisk, idet han udplacerede Kevin Stuhr-Ellegaard i Randers-målet.

Hen mod slutningen af halvlegen kunne Brøndby være kommet yderligere i front, men da Michael Krohn-Dehlis afslutning savnede kvalitet gik Brøndby til pause med en 1-0-føring.

1-0-føringen holdte ikke ret lang tid i anden halvleg, fordi Alexander Farnerud efter et par minutters spil gjorde det til 2-0 efter han havde modtaget bolden ude i højre side og driblet ind i banen og satte Issah Ahmed af, for derefter at sende bolden over i det lange målhjørne.

Brøndby var tæt på at slå sejren fast med ti minutter igen, hvor kun storspil af Stuhr-Ellegaard forhindrede Alexander Farnerud i at blive dobbelt målscorer.

Kort tid efter den brændte chance blev Farnerud klappet af banen og erstattet af Ousman Jallow, der skulle vise sig at blive ophavsmand til Brøndbys sidste mål.

Jallow modtog bolden fra Jan Kristiansen, der frækt prikkede bolden videre med hælen, og derefter kørte Jallow mod baglinjen og ind i banen, for derefter at spille Morten ”Duncan” Rasmussen fri, som lavede et rigtigt centerforward-mål, da han kastede sig ned i bolden og scorede til slutresultatet 3-0, som betyder Brøndby overtager førstepladsen inden The New Firm på søndag i Parken.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu