Наши партнеры

MenuBrøndby og Kasi-Jesper stopper før tid

Dansk fodbold

Brøndby IF’s samarbejde med KasiGroup bliver afbrudt før tid, nemlig ved udgangen af 2010. Men en kompensation betyder, at Brøndby har økonomisk sikkerhed frem til aftalens oprindelige udløb i sommeren 2013.

Brøndby IF kunne tidligere i dag oplyse i en fondsbørsmeddelelse, at samarbejdet med KasiGroup ikke vil løbe frem til 1. juli 2013 som det ellers var planlagt. Parterne stopper allerede samarbejdet ved udgangen af 2010.

Forklaringen på dette er, at et samarbejde mellem smykkegrossisten Kasi og Pandora betyder, at de satser på nye markeder i Europa, hvilket ikke er optimalt i forhold til aftalen med Brøndby IF.

Parterne har dog indgået en økonomisk kompensationsaftale, hvilket betyder, at Brøndby ikke bliver stillet i en dårligere situation, end hvis en opsigelse havde været fuldendt. Det giver klubben grund til at opjustere sine forventninger til 2009 fra et underskud på 30 millioner kroner til et overskud på mellem to og fem millioner kroner. Men herudover bliver forventninger til 2010 uændret.

”Kasi og dermed familien Nielsen med Jesper Nielsen i spidsen har fra første dag i samarbejdet været en stor gevinst for Brøndby IF. Med sin dynamik, og sine økonomiske midler, har Jesper Nielsen været en afgørende spiller i bestræbelserne for at bringe Brøndby IF tilbage i toppen af dansk fodbold,” udtaler Per Bjerregaard i en fondsbørsmeddelelse og uddyber:

”Vi er kede af at skulle miste ham som indpisker, men både forstår og respekterer når Pandora ønsker at han fremover er deres mand 100 %. Det er selvfølgelig med vemod, at vi tager afsked med en fantastisk sponsor, men det glædelige er, at vi ikke tager afsked med familien Nielsen, der fortsat vil være støtter for klubben,” slutter Bjerregaard, mens direktør Frank Buch-Andersen supplerer:

”Vi kommer til at savne Jesper Nielsen, men er glade for den generøse måde ophøret sker på, hvor vi har økonomi til principielt at vente i lang tid med at finde de rigtige nye samarbejdspartnere til afløsning for Kasi.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu