Наши партнеры

MenuBrøndby-nyindkøb: Der skulle ske noget nyt

Dansk fodbold

Michael Krohn-Dehli er knapt nok landet i Danmark før diverse medier har givet sig i kast med at udspørge den tidligere Ajax-spiller. Blandt disse svar begrunder midtbanespilleren sit skifte til Brøndby.

Krohn-Dehli kom som dumpet ned fra himlen, da han igår aftes kom til Brøndby. Egentlig havde de mange tilhængere forventet en angriber, men mundvandet løb dog alligevel, da klubben på sin hjemmeside kunne præsentere Michael Krohn-Dehli, der kommer til fra Ajax.

“Der skulle ske noget nyt og det er en rigtig god chance for mig, at spille med Brøndby IF. Jeg kender klubben rigtig godt og er utrolig glad for at få chancen,” siger Krohn-Dehli, mens han forsikrer de spændte tilhængere om sin fysiske tilstand.

“Jeg har haft en skade i foråret, men er helt klar. Jeg har trænet hele opstarten og spillet en del træningskampe, som er gået rigtig godt. Jeg føler mig kampklar,” lyder det fra Krohn Dehli til Brøndbys hjemmeside.

Det er ikke meget sendetid den lille tekniker har fået på de danske fjernsyn, hvilket måske var grundlaget for, at den hurtige spiller måtte give en beskrivelse af sig selv på Brøndbys hjemmeside.

“Jeg er ikke så stor, men teknisk god også mand mod mand. Jeg kan spille mange pladser og er nok en ret alsidig boldspiller, der deltager i spillet i begge retninger. Det håber jeg at kunne bevise i Brøndby og overfor alle fansene,” lyder det, hvilket Anders Bjerregaard synes tilsyneladende finder meget passende.

“Michael Krohn-Dehli er en teknisk betonet midtbanespiller, der kan dække flere pladser på banen. Det er vel ingen hemmelighed, at vi har fulgt ham siden han skiftede fra Brøndby IF til Ajax, og vi er glade for at tilføre truppen en spiller af hans kvalitet og med erfaring fra den bedste hollandske række,” udtaler Brøndbys sportschef.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu