Наши партнеры

MenuBrøndby-midtbanetalent forlænger

Dansk fodbold

Brøndbys talentfulde midtbanespiller Azad Corlu, har i dag forlænget sin kontrakt med klubben fra Vestegnen. Corlu er til dagligt at finde på klubbens U18-hold.

Brøndbys 18-årige midtbanespiller Azad Corlu, som til dagligt spiller på klubbens U18-hold, har spillet i Brøndby hele sit liv. Corlus troskab har kastet en forlængelse af kontrakten af sig. Således vil han være i klubben frem til sommeren 2011.

Talentchefen Kim Vilfort beskriver Corlu med positive vendinger. Han fortæller blandt andet, at den talentfulde midtbanespiller har et stort potentiale.

”Azad er en meget talentfuld spiller, der har vist gode takter på alle vores ungdomshold. I efteråret markerede han sig på godt på U-18 landsholdet og er i det hele taget en spiller med stort potentiale,” fortæller Kim Vilfort til klubbens hjemmeside, og fortsætter:

”Der er stadig et stykke for vej for Azad, og det er derfor vi forlænger aftalen med to år. I den tid skal han stille og roligt spille sig ind i varmen på førsteholdet,” lyder det fra Vilfort.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu