Наши партнеры

MenuBrøndby-legende stopper karrieren

Dansk fodbold

Brøndbys mangeårige anfører, Per Nielsen, har valgt at træde tilbage som spiller, for i stedet at indtræde som ungdomstræner og spejder i klubben. Han får dog en afskedskamp mod Deportivo La Coruna den 12. juli.

Brøndbys 35-årige forsvarsspiller Per Nielsen har ikke fået mange kampe i foråret, det tager han nu konsekvensen af, ved at lægge støvlerne på hylden. I stedet bliver han ansat som spejder og ungdomstræner i klubben, som hans hjerte har banket for igennem mange år.

”Jeg har det godt med beslutningen, selvom det selvfølgelig er svært efter så mange år og gode oplevelser. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg bliver i Brøndby IF, som har været en del af mit liv siden jeg var 5 år, og vi har allerede aftalt rammerne for hvad det kommer til at indebære,” siger Nielsen til klubbens hjemmeside.

Klublegenden får dog en afskedskamp for Brøndby, når han de møder Deportivo La Coruna den 12. juli hjemme på Brøndby Stadion.

”Jeg er meget stolt over, at skulle spille testimonial for den klub, der betyder så meget for mig. Jeg er derfor glad for, at vi er kommet til enighed om en rimelig entré for kampen, så der forhåbentlig kan komme mange tilskuere,” siger Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu