Наши партнеры

MenuBrøndby køber svensk landsholdsspiller

Dansk fodbold

Der har længe manglet nyt blod i Brøndby, det har klubben i dag fået. Den svenske landsholdsspiller Samuel Holmén tiltræder fra Elfsborg, som ny spiller i klubben.

Brøndby har i dag fået tilført nyt blod til den kriseramte trup. Klubben kunne i dag præsentere den 23-årige svenske landsholdsspiller, Samuel Holmén, som tiltræder fra det svenske mesterhold Elfsborg.

Holmén har underskrevet en fireårig kontrakt med Brøndby, hvor han skal husere på den centrale midtbane, som han ifølge Brøndbys sportschef Anders Bjerregaard er alsidig på.

”Han er en alsidig spiller, men er i første omgang udset som 8’er, altså centralt på midtbanen. Holmén er en spiller med en stor arbejdsradius, som vi forventer, vil betyde meget for vores spil, både defensivt og offensivt,” sagde Bjerregaard til klubbens hjemmeside.

Tom Køhlert betegner den nye forstærkning, som den perfekte spiller til rollen.

”Det er hævet over enhver tvivl, at vi med Samuel Holmén har fået tilført en virkelig dygtig fodboldspiller, der omgående kan gå ind og tage ansvar og gøre en forskel, mentalt og spillemæssigt. Han er stærk fra felt til felt, og passer perfekt ind i den rolle han er tiltænkt,” fortalte Køhlert.

Prisen, som Brøndby måtte slippe for svenskeren skulle ligge på omkring 12 millioner kroner. Holmén, der nåede at spille 109 for Elfborg gennem sine tre sæsoner i klubben, kan allerede få debut i weekendens hjemmekamp mod OB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu