Наши партнеры

MenuBrøndby klar til semifinalen

Dansk fodbold

Brøndby IF spillede sig her til aften videre til semifinalen i pokalturneringen, da Vestegnsklubben hjemme på Brøndby Stadion besejrede Randers FC efter en god og intens kamp.

Kampen mellem Brøndby IF og Randers FC på Brøndby Stadion startede ud i et godt tempo og intensiteten var i højsædet i de første minutter. Specielt Brøndby viste, at de virkelig går efter at vinde pokalturneringen, som efter al sandsynlighed bliver deres eneste mulighed for europæisk fodbold i næste sæson.

Der faldt ikke nogen scoringer i første halvleg, hvor hjemmeholdet Brøndby var den dominerende faktor. Randers viste dog også en fin figur i kampens første 45 minutter.

I anden halvleg var der ikke spillet mange minutter, da Brøndby scorede det forløsende føringsmål. Det var den nyudnævnte anfører, Stefan Gislason, der var manden bag denne scoring. Herfra stod der Brøndby på det meste, og det udmøntende sig i endnu en scoring. Denne gang var det angriberen, Morten Duncan Rasmussen, der kom på scoringstavlen. Efter et hjørnespark kunne han heade bolden ind i Randers-målet.

Det lignede nu en sikker hjemmebanesejr, men Randers ville ikke give op så let. Med ni minutter tilbage af opgøret endte bolden for fødderne af Fabio Trindade da Silveira, der skød Randers tilbage i opgøret.

Reduceringen fik dog ikke nogen betydning for kampens resultat. Brøndby formåede at holde 2-1-føringen kampen ud, og de spillede sig dermed videre til semifinalen i pokalturneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu